LEASING CAMIOANE
LEASING CAMIOANE

LEASING CAMIOANE

Soluții de leasing financiar și operational pentru camioane noi și second hand

Optimizarea cash-flow-ului cu o solutie personalizata. Oferta in 48h!

Atât leasingul financiar, cât și cel operațional oferă avantaje pentru afacerea ta:

Avantajele leasingului financiar:

  1. Utilizarea imediată a bunului: Prin leasing, puteți utiliza imediat bunul (de exemplu, vehicule de transport) fără a investi suma integrală pentru achiziționarea acestuia. Acest lucru vă permite să beneficiați de avantajele utilizării bunului în afacerea dvs. fără a avea nevoie de capitaluri mari.
  2. Flexibilitate financiară: Leasingul vă permite să păstrați lichiditatea în afacere, deoarece nu trebuie să plătiți integral suma de achiziție a bunului. În schimb, veți face plăți lunare sau trimestriale pentru utilizarea acestuia, ceea ce poate fi mai ușor de gestionat din punct de vedere financiar.
  3. Beneficii fiscale: plățile de leasing pot fi deductibile fiscal. Astfel, puteți beneficia de deduceri fiscale pentru plățile de leasing, reducând astfel impozitul pe profit.
  4. Opțiunea de a achiziționa bunul: Leasingul financiar poate oferi opțiunea de a achiziționa bunul la finalul perioadei de leasing. Aceasta vă oferă posibilitatea de a beneficia de utilizarea bunului pe termen scurt și, în același timp, de a decide dacă doriți să achiziționați definitiv bunul sau să îl returnați.

Avantajele leasingului operațional:

  1. Flexibilitate și actualizare: Leasingul operațional vă oferă posibilitatea de a avea mereu la dispoziție cele mai recente modele sau tehnologii. Deoarece nu sunteți responsabil de devalorizarea bunului, puteți înlocui bunurile închiriate cu unele noi la expirarea contractului de leasing. Această flexibilitate vă permite să rămâneți competitiv într-un mediu în continuă schimbare.
  2. Servicii incluse: În multe cazuri, leasingul operațional poate include servicii de întreținere și reparații pentru bunurile închiriate. Acest lucru vă poate ajuta să economisiți timp și bani, deoarece furnizorul de leasing se ocupă de gestionarea și mentenanța bunului.
  3. Riscuri reduse: În leasingul operațional, riscul de devalorizare a bunului revine furnizorului de leasing, nu dvs. Aceasta vă oferă o protecție împotriva riscurilor legate de depreciere sau devalorizare a bunului pe care îl închiriați.
  4. Opțiunea de a returna bunul: La expirarea contractului de leasing operațional, aveți opțiunea de a returna bunul furnizorului de leasing. Aceasta vă oferă flexibilitate în cazul în care nu mai aveți nevoie.
Tu iți cunoști nevoia, noi găsim soluția de finanțare!
Etapele de colaborare
Scapi de grija formalitatilor!
Prezentare oferte negociate din piata
Colectare documentatie in vederea analizei
Obtinere rezolutie cf cerinta client
Semnare contract
Achitare avans
Livrare
De ce să lucrezi cu noi?
Lucrăm cu majoritatea
societăților financiare
Colaborăm cu: BCR Leasing, BT Leasing, BRD Soglease, Garanti BBVA, Unicredit Leasing, Raiffeisen Leasing, Impuls Leasing etc.
Primești cea mai bună
soluție de finanțare
Oferte competitive, personalizate, deja comparate și pregătite pentru tine.
Scapi de grija
formalităților
Consultanță de specialitate în pregătirea
documentației de finanțare.
Ne mișcăm
rapid
Timp de soluționare scurt. În 48h primești
ofertele concrete.