ÎNCHIRIERE CAMIOANE
ÎNCHIRIERE CAMIOANE

ÎNCHIRIERE CAMIOANE

Soluții de inchiriere pentru camioane noi și second hand

Flexibilitate financiară și acces la vehicule de calitate. Oferta in 48h!

Inchirierea de camioane noi și second-hand poate oferi mai multe avantaje atât pentru transportatori, cât și pentru întreprinderile care au nevoie de astfel de vehicule. Iată câteva dintre avantajele utilizării soluțiilor de închiriere pentru camioane:

  1. Flexibilitate financiară: Inchirierea de camioane vă oferă flexibilitate financiară prin eliminarea necesității de a face o investiție inițială mare pentru achiziționarea unui camion nou sau second-hand. În loc să cheltuiți suma integrală pentru achiziție, puteți plăti o rată lunară sau trimestrială pentru închirierea camionului.
  2. Acces la camioane de calitate: Inchirierea de camioane vă permite să aveți acces la vehicule noi sau în stare foarte bună, care pot fi costisitoare în cazul unei achiziții directe. Acest lucru vă permite să beneficiați de performanța și eficiența unui camion de calitate superioară, îmbunătățind astfel operațiunile de transport.
  3. Opțiunea de a actualiza flota: Inchirierea de camioane vă permite să actualizați flota de vehicule în mod regulat. La sfârșitul perioadei de închiriere, puteți alege să închiriați un alt camion nou sau să actualizați la un model mai recent, evitând astfel costurile și problemele asociate cu vânzarea și achiziționarea unui camion.
  4. Reducerea riscurilor și costurilor de întreținere: Închirierea de camioane transferă responsabilitatea pentru întreținerea și reparațiile majore asupra companiei de închiriere. Acest lucru vă ajută să reduceți riscul și costurile asociate cu întreținerea și reparațiile, deoarece acestea sunt acoperite de către furnizorul de închiriere.
  5. Flexibilitate în termeni de perioadă: Soluțiile de închiriere vă oferă opțiunea de a alege perioada potrivită pentru dvs., fie că este vorba de o închiriere pe termen scurt sau pe termen lung. Puteți închiria camionul doar pentru perioada în care aveți nevoie de el, fără a vă angaja într-un contract pe termen lung.
  6. Asistență și suport: Furnizorii de închiriere de camioane pot oferi asistență și suport tehnic în cazul unor probleme sau întrebări legate de vehicul. Aveți acces la o rețea de profesioniști care vă pot ajuta să mențineți camionul în stare bună de funcționare.
Tu iți cunoști nevoia, noi găsim soluția de finanțare!
Etapele de colaborare
Scapi de grija formalitatilor!
Analiza solicitare si bonitate client
Prezentare oferta si conditii
Semnare contract
Achitare avans
Livrare
De ce să lucrezi cu noi?
Lucrăm cu majoritatea
societăților financiare
Colaborăm cu: BCR Leasing, BT Leasing, BRD Soglease, Garanti BBVA, Unicredit Leasing, Raiffeisen Leasing, Impuls Leasing etc.
Primești cea mai bună
soluție de finanțare
Oferte competitive, personalizate, deja comparate și pregătite pentru tine.
Scapi de grija
formalităților
Consultanță de specialitate în pregătirea
documentației de finanțare.
Ne mișcăm
rapid
Timp de soluționare scurt. În 48h primești
ofertele concrete.